Om Hälsoguiden

Hälsoguidens  värdegrund  FÖR HÄLSAN

F  örändring- att ge inspiration till en bättre livsstil och optimal hälsa

Ö  dmjukhet- att se till personliga egenskaper och medvetenhet

R  espekt- att värdesätta egenskaper och möjligheter

       ......     .....     

elhetssyn- att se hela människan

Ä  rlighet- att vara uppriktig och inge trygghet

yhördhet- att lyssna

S  amarbete- att gemensamt ta till sig det uppsatta målet

A  nsvar- att ha kunskaper som krävs

N utrition- att få kroppens funktioner att fungera optimalt  

OM HÄLSOGUIDEN

Bakom Hälsoguiden står Carina Wenngren som grundare och ägaremed lång erfarenhet av hälsoarbete med barn, ungdomar och vuxna. På ett professionellt och målinriktat sätt erbjuder Hälsoguiden ett brett sortiment av hälsobefrämjande produkter och tjänster.

Vi erbjuder dig en harmonisk och avslappnande miljö som gör att du lättare kan slappna av och hämta nya krafter. Vi lägger stor vikt på ett välkomnande bemötande så du som kund ska känna dig trygg och välkommen att besöka oss.  Du kan också känna dig trygg att vi använder speciellt utvalda hälsoprodukter med bra innehåll i alla våra behandlingar.

I vår butik vill vi också erbjuda bra hälsoprodukter med minsta möjliga tillsatser för att främja hälsan optimalt.

En trygghet för dig som kund är också att vi har den utbildning som krävs och är medlemmar i Kroppsterapeuternas yrkesförbund och därmed har gällande försäkringar som är viktigt för dig att veta.

VI SOM TAR HAND OM DIG ÄR

Hälsoguiden / Carina Wenngren

Ägare och grundare av Hälsoguiden som startades 2002. Carina brinner för att hjälpa människor till ett bra hälsosamt liv genom ett holistiskt synsätt. Gillar att se resultaten då andra lyckas med sina livsstilsförändringar därmed ett bättre välbefinnande. Carina är certifierad massageterapeut, näringsterapeut, hälsopedagog, utbildad i medveten andning, förskollärare och kvalificerad livsstil- och hälsocoach. Kompetensutvecklad via Kroppsterapeuternas yrkesförbund 2017. Utbildad i medicinsk laser och tens. Carina utför även gravidmassage och kinesologi tejpning.

Under hösten-22  har Carina erhållit Kroppsterapeuternas Certifikat 3 som ett bevis på lång erfarenhet,  har hög utbildning inom sitt kompetensområde samt är rekommenderad av två välrenommerade kollegor eller samarbetspartners inom yrket. Carina har kunskaper inom sin profession, har ett gott renommé, håller god kvalitet i sitt arbete och följer Kroppsterapeuternas etiska regler. Carina är nu AUKTORISERAD. 

Infraröd värmemadrass igår i Carinas alla behandlingar. Madrassen hjälper kroppen med förbättrad cirkulation och ger anti inflammatorisk effekt. Medicinsk laser ingår i behandlingen vid behov, för effektivare resultat. 

Soma massage & friskvård / SOFIE JANSSON PETTERSSON

Sofie driver sitt företag SoMa Massage & Friskvård sedan 2006 och har lång erfarenhet av hälsoarbete. Hon utför Svensk klassisk massage, Medicinsk laser vid behov. Hon har även sina Yogaklasser som är mycket populära. Sofie är medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund och har försäkringar som krävs för att du som kund ska känna dig trygg.

Från 18 augusti 22 kommer Sofie att hyra in sig hos Hälsoguiden några dagar i veckan, där hon tar emot sina egna kunder.

För att boka in en tid hos Sofie, klicka på BOKA knappen och välj utförare Sofie/SoMa, så kommer hennes tider upp. Välkommen!

Gaia massage / Charlotte Grönlund

Charlotte driver sitt företag Gaia Massage med specialinriktning mot olika typer av                      lymfmassage och flödesbehandlingar. Alla behandlingar syftar till att du som kund ska få bättre kännedom om din kropp, ditt lymfsystem och hur du kan må bättre i en lättare och smidigare kropp.

Charlotte är utbildad massageterapeut på Axelssons institut, med specialinriktning mot lymfmassage. I flera år har hon vidareutbildat sig inom fascia, lymfa och olika typer av flödesinriktade massageformer och ger behandlingar som är specialinriktade mot just ditt      unika behov. Många av Charlottes kunder har besvär med svullnader, trötthet och smärta, men hon arbetar även med kunder som har lymfödem exempelvis efter cancerbehandlingar.

Charlotte finns hos oss från 4 dec 2023. Varmt välkommen att boka en tid hos Charlotte, klicka på BOKA-knappen och välj utförare Charlotte /Gaia massage, så kommer hennes tider upp. Välkommen! 

HÄLSOkost och teBUTIK

Vi har lite smått och gott på våra hyllor i butiken.

Du hitta hälsoprodukter som t ex raw food och är speciellt utvalda för att främja hälsan. Du hittar även kosttillskott från kända leverantörer som vi valt ut med omsorg med bästa ingredienser som stöttar kroppens balans utan att belasta inre organ. Te i lösvikt säljer vi som smör i solsken;-) rött, grönt, vitt, gult, svart och ört te finns i olika smaker. Vi blandar även egna teer.

Vi vill vara aktuella i vårt sortiment så vi tar hem det nyheter som kommer ut på marknaden, OM vi tycker att det är bra produkter förstås. Välkommen att besöka oss. 


   tel: 0292-103 90            kontakt@halsoguiden.net           ©Copyright halsoguiden.net