Om oss

Vår värdegrund  FÖR HÄLSAN

F  örändring- att ge inspiration till en bättre livsstil och optimal hälsa

Ö  dmjukhet- att se till personliga egenskaper och medvetenhet

R  espekt- att värdesätta egenskaper och möjligheter

       ......     .....     

elhetssyn- att se hela människan

Ä  rlighet- att vara uppriktig och inge trygghet

yhördhet- att lyssna

S  amarbete- att gemensamt ta till sig det uppsatta målet

A  nsvar- att ha kunskaper som krävs

N utrition- att få kroppens funktioner att fungera optimalt  

OM HÄLSOGUIDEN

Bakom Hälsoguiden står Carina Wenngren med lång erfarenhet av hälsoarbete med barn, ungdomar och vuxna. På ett professionellt och målinriktat sätt erbjuder Hälsoguiden ett brett sortiment av hälsobefrämjande produkter och tjänster.

Vi erbjuder dig en harmonisk och avslappnande miljö som gör att du lättare kan slappna av och hämta nya krafter. Vi lägger stor vikt på ett välkomnande bemötande så du som kund ska känna dig trygg och välkommen att besöka oss.  Du kan också känna dig trygg att vi använder speciellt utvalda hälsoprodukter med bra innehåll i alla våra behandlingar.

I vår butik vill vi också erbjuda bra hälsoprodukter med minsta möjliga tillsatser för att främja hälsan optimalt.

En trygghet för dig som kund är också att vi har den utbildning som krävs och är medlemmar i Kroppsterapeuternas yrkesförbund och därmed har gällande försäkringar som är viktigt för dig att veta.

VI SOM TAR HAND OM DIG ÄR

Carina Wenngren

Ägare av Hälsoguiden sedan 2002 och brinner för att hjälpa människor till ett bra hälsosamt liv genom ett holistiskt synsätt. Gillar att se resultaten då andra lyckas med sina livsstilsförändringar därmed ett bättre välbefinnande. Carina är certifierad massageterapeut, näringsterapeut, hälsopedagog, förskollärare och kvalificerad livsstil- och hälsocoach. Kompetensutvecklad via Kroppsterapeuternas yrkesförbund 2017. Utbildad i medicinsk laser och TENS.

ANNA ISAKSSON

Anna har jobbat hos oss sedan våren 2013. Anna är en fotbollstjej som utbildat sig till certifierad massageterapeut hos Axelssons i Stockholm.  Anna är en duktig massör och är mycket uppskattad av våra kunder. Anna har dekunskaper som krävs för att tillgodose kundens behov. Anna erbjuder svensk klassisk massage, är även utbildad i gravidmassage, taktil massage, revolving och kinesologi tejpning.

HÄLSOkost och teBUTIK

Vi har lite smått och gott på våra hyllor i butiken.

Du hitta hälsoprodukter som t ex raw food och är speciellt utvalda för att främja hälsan. Du hittar även kosttillskott från kända leverantörer som vi valt ut med omsorg med bästa ingredienser som stöttar kroppens balans utan att belasta inre organ. Te i lösvikt säljer vi som smör i solsken;-) rött, grönt, vitt, gult, svart och ört te finns i olika smaker. Vi blandar även egna teer.

Vi vill vara aktuella i vårt sortiment så vi tar hem det nyheter som kommer ut på marknaden, OM vi tycker att det är bra produkter förstås. Välkommen att besöka oss. 


   tel: 0292-103 90            kontakt@halsoguiden.net           ©Copyright halsoguiden.net