Grupp spa


DUO BEHANDLINGAR

Skäm bort dig och en vän och upplev lite lyx!  

Få en härlig avkopplande stund tillsammans med någon du tycker om. I en lugn och harmonisk miljö får ni möjlighet att sväva bort i sinnet. Under Duo behandlingarna kommer ni att vara två personer i samma behandlingsrum och en terapeut tar hand om er växelvis. Badrock och tofflor handduk får ni låna, kaffe eller örtte och fruktdrink ingår. Glöm ej att ta med badkläder till ev bastubad  

DUO AVKOPPLING

En av er sitter i massagefåtöljen samtidigt som den andre får ryggmassage, därefter byter ni. Som avslutning får ni avnjuta en härlig fruktdrink tillsammans i lugn miljö medan ni sitter med fötterna i spa`t och  som avslutning en härlig fotmassage.

*Fotbad med fotmassage *Avslappningsmassage (rygg)

Sammanlagd tid för två personer  1,5 timme Pris: 825 kr/pers

DUO LYX

Ni startar med att sitta i IR bastun som mjukar upp leder och muskler. Efter dusch får ni njuta av god dryck och därefter får ni växelvis rygg massage som avslutning får ni sitta i ett härligt fotbad inkl massage, samtidigt avnjuter ni en god kopp kaffe/te.

*IR bastu * Ryggmassage * Fotbad med fotmassage. Sammanlagd tid för två personer ca 3 timmar. Pris 1095 kr/person

CHOKLADSPA

Njut av det goda med gott samvete! Härlig och god avkoppling!

Ge dig/er avkoppling i en lugn och harmonisk miljö med många härliga upplevelser. Alla produkter som används innehåller choklad. Njut av det goda med gott samvete!

Fotbad

Njut av fotbad och därefter skrubbar du fötterna med en skrubbvante, avslutar med en härlig chokladlotion. Under tiden bjuds du på chokladkaffe eller choklad te och en mumsig chokladbit.

Choklad massage

En varm 85 % chokladolja masseras in i huden med långsamma rörelser, det ger dig en avslappnad och härlig lyckokänsla. Avslutas med ett varmt omslag. Maximal avkoppling!

Handbad

Efter massagen får du/ni njuta av handbad med choklad/sockerskrubb som avslutas med chokladlotion. Dina händer blir mjuka och lena.

Chokladfondue

Nu är det dags att njuta av det goda på insidan, en chokladfondue med färska frukter och rent bubbelvatten. Du får låna badrock och tofflor. 

Behandlingstid 4-6 personer ca 2-3 timmar.

Pris 695 kr/ pers.

   
   tel: 0292-103 90            kontakt@halsoguiden.net           ©Copyright halsoguiden.net