Kurs / Föreläsning

Inspireras av ny kunskap 

Hälsoguiden vill inspirera andra med olika kurser och föreläsningar inom hälsa och friskvård. Vi vänder oss till företag, skolor och andra organisationer.  Vi "skräddarsyr" kurser och föreläsningar efter behov och önskemål.  Här är några exempel.

KURSER

LÄKANDE KOST

"Vår mat ska vara vår medicin och vår medicin ska vara vår mat" sagt av Hypokrates, läkekonstens fader som levde i Grekland på 300 - talet. Kursen går in på vilken kosthållning är bra för olika kroppsliga symptom.'

MATSMÄLTNINGENS BETYDELSE FÖR GOD HÄLSA

Din mag - och tarmhälsa har stor betydelse för din hälsa.

MÅ BRA HELA LIVET DEL 1 & 2

Del 1: Kost och näring, mental och psykisk hälsa spelar stor roll i vårt välbefinnande. Kursen varvas med teori och praktik och tar upp ämnen som handlar om hälsans betydelse till ett rikare liv.

Del 2: Kursen är en fortsättning på Må bra hela livet del 1 och ska inspirera mer inom ämnen som kost och näring, mental hälsa fysisk aktivitet och en massa ny forskning inom hälsa. Kursbeskrivning i korthet: matsmältningens betydelse för bättre hälsa, läkande kost även nya inspirerande övningar som ger rörligheten, styrkan och balansen en utmaning. Glädjen att få kunskap om sin hälsa och eventuella förändringar som krävs till ett mer hälsosammare liv gör gott i själen.

-------------------------

FÖRELÄSNINGAR

Medveten andning

Smart hälsa med 5 nycklar

Hälsa & välbefinnande

Ät rätt- minska smärtan

Må bra med enkla medel

Hälsa för äldre

TA KONTAKT FÖR OFFERT

   
   tel: 0292-103 90            kontakt@halsoguiden.net           ©Copyright halsoguiden.net