Funktionell träning

 

Funktionell träning

Bättre med lite och ofta än mycket och sällan

Kom i form med promenader och jogging kombinera med funktionell träning, variationer på träningen ger snabbare resultat.  Funktionell styrketräning innebär att man, förutom styrka, utvecklar rörlighet, balans och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt.

Gör det regelbundet! Tveka inte att ta hjälp att komma igång.

Hälsoguiden erbjuder träning i större och mindre grupper, de mindre grupperna får individuella övningar vid behov. Alla träningspass är utan hopp och med långsamma rörelser utesluter det för hög belastning på rygg och leder. Fokus är på bålstabilitet, styrka, balans och andning.

   


MjukGympa  65 +            start onsdag  30 aug kl 10.00-11.00 

Träning för seniorer med varierande övningar i stationsform. Lägg "ribban" där du vill. Träningen som fokuserar på bålstabilitet, styrka och balans. Träning i större grupp i Blå hallen. Övningar utan hopp. Passar alla! Anmälan krävs!

KOM VI HAR KUL!
Nyhet till hösten 23

SittGympa  65 +               start måndag 4 sept kl 10.00-11.00

Sittgympa är bra för äldre personer eftersom det ger möjlighet att träna och hålla sig aktiv utan att behöva anstränga sig för mycket. Passar dig som är vill ha en skonsam träningsform som gör kroppen rörligare, starkare och ger bättre balans.  Anpassade övningar vid behov.  Träning i mindre grupp och alla övningar  gör vi sittande på stol eller Pilatesboll. Anmälan krävs!       

KOM VI HAR KUL!              

 

                                          

   
    tel: 0292-103 90            kontakt@halsoguiden.net           ©Copyright halsoguiden.net